Ontdek Sas van Gent!

Ondernemersvereniging SAS*

De ondernemersvereniging Sas*, die met 60 leden het grootste deel van de ondernemers in Sas van Gent vertegenwoordigt, zet zich in voor diverse collectieve belangen van de ondernemers binnen de kern Sas van Gent.
Om zo goed mogelijk gemeenschappelijke belangen te behartigen, zijn wij nauw verbonden met o.a. de Stichting Vitaal Sas en hebben wij contacten met de Stadsraad, Welzijnsraad, Heemkundige Kring, VVV en Kamer van Koophandel. Natuurlijk hebben wij ook regelmatig contacten met politici van de gemeente Terneuzen.
Voor de winkeliers organiseren wij o.a. de jaarlijkse 1 mei markt en promotie van Sas van Gent in diverse media. Ook zetten wij ons in voor de gezellige sfeer binnen onze kern Sas van Gent met o.a. de feeërieke sfeerverlichting, kerstbomen, vuurkorven etc. Maar Sas* is er zeker niet alleen voor de winkeliers, maar voor alle ondernemers!
Sas* is ondermeer verantwoordelijk voor het beheer van deze website. Eén van onze doelstellingen is om de bevolking en bezoekers van Sas van Gent goed voor te lichten over wat Sas van Gent te bieden heeft. Deze website is hiervoor een ideaal medium.
Wilt u lid worden of meer informatie over Sas*, dan kunt u altijd een e-mailtje sturen naar ovsas@zeelandnet.nl.
 


Bron: www.sasvangent.nl